ZondagMiddagSalon met 'Singletjes'

zondag 25 september 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 25 september is het weer ZondagMiddagSalon! Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Bovendien worden er weer singletjes gedraaid uit de jaren ’60, ’70 en ’80 dus zoek je favoriete vinyl maar op uit de collectie. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 23 oktober 2016 in De Fermerie vanaf 16.00 uur! Iedere vierde zondag van de maand!

Tags: ,