Gay Film Night - Taekwondo

dinsdag 25 oktober 2016

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay Film Night (vierde dinsdag van de maand)
Korting op vertoon geldige COC-ledenpas

Filmhuis de Keizer blijft op de vierde dinsdag van de maand een Gay Film Night organiseren. In oktober is dat Taekwondo (2016). Entree is € 8,50 (op vertoon geldige COC-ledenpas of Filmhuis-kaart € 6,50).

Taekwondo (Argentinië 2016)
Fernando is op vakantie met zijn beste vrienden. Ze verblijven in een prachtig landhuis in een chique buitenwijk van Buenos Aires. Zonder de aanwezigheid van hun vriendinnen hebben de mannen de mogelijkheid om ongestoord te praten over hun diepste gevoelens, hun seksuele verlangens, hun angsten en hun conflicten. Afgezonderd van de buitenwereld genieten ze van de zon, zwemmen ze in het zwembad, drinken en roken wiet.

Zoals in alle ‘men only’ situaties, voelen de mannen zich vrij om halfnaakt of naakt rond te lopen. Dit resulteert in een visueel spektakel van prachtige masculiene lichamen. Door de open en vrije sfeer besluit Fernando om Germán, een goede vriend uit zijn Taekwondo klas, uit te nodigen. Germán wordt meteen in de groep opgenomen. Eigenlijk valt Germán op mannen, maar dat probeert hij te verbergen. Fernando heeft het door, maar negeert dit gegeven. Maar gaandeweg worden de twee mannen steeds intiemer. In deze heteroseksuele omgeving is het duidelijk dat deze romance iets is om te verbergen voor de anderen. Of toch niet?
(Drama; 105 minuten)

Het is mogelijk kaarten te kopen en te reserveren via deze link.