Ladies Lounge - Optreden van Femke en Lielian Flageolet

zondag 30 oktober 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge vanaf 16.00 uur

Op zondag 30 oktober is er weer Ladies Lounge; een speciaal middagcafé voor vrouwen. Tijdens deze middag is er een speciaal optreden van het duo Femke en Lielian Flageolet bij de Ladies Lounge. Deze zangeressen begeleiden zichzelf; Femke Flageolet op gitaar/accordeon en Lielian Flageolet op drums. Muziek van toen en nu, van gipsy tot jazz, poppy tot caribisch en van smart tot fun.

2016-10-30-flageolets

Natuurlijk zorgen we ook bij deze herfsteditie voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de entree is € 2,-. Daarnaast is voor de hapjes iedere vrije gift welkom in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

De volgende Ladies Lounge is op zondag 29 januari 2017 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,