Ook Deventer hijst de vlag op Coming Out Dag

Op dinsdag 11 oktober is het Internationale Coming-Out Dag. De regenboogvlag wordt gehesen op verschillende plekken in Deventer (bijvoorbeeld bij Humanitas en Ludgerus, maar ook bij de Bibliotheek, de Waag, het Etty Hillesum Centrum, het Burgerweeshuis, de Schouwburg, etc.). Wethouder Jan Jaap Kolkman zal waarschijnlijk de regenboogvlag hijsen bij het Stadhuis aan het Grote Kerkhof.

Wethouder Jan Jaap Kolkman vindt het belangrijk dat iedereen hier zichzelf kan zijn en zich veilig voelt. “Op school, op straat, in de sport of waar dan ook. De regenboogvlag symboliseert deze vrijheid en steunt de mensen die soms nog moeten vechten tegen vooroordelen.”

De huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken!