Roze Cabarettip - Claudia de Breij

donderdag 13 oktober 2016

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Rabobankzaal)- entreeprijs € 25,00

Maximaal 4 ticket(s) per persoon

Claudia de Breij
Oudejaarsconference (try-out)

Claudia de Breij heeft dit jaar de eer te beurt om de Oudejaarsconference te verzorgen voor de VARA die op Oudejaarsavond te zien zal zijn op NPO 1. De gebeurtenissen van het jaar 2016 zal de inhoud van de voorstelling bepalen. Het is vervolgens aan Claudia om daar een eigen draai aan te geven.

Claudia de Breij is een gelouterde naam binnen zowel het cabaret als andere toneelkunsten. Ze bracht eerder bijvoorbeeld succesvolle programma’s Hete Vrede en Teerling op de planken. De VARA heeft haar om die reden gevraagd om dit jaar de Oudejaarsconference te verzorgen. Een bijzondere eer nadat afgelopen jaar Herman Finkers dat met verve deed. Hij wist zowel goede kijkcijfers te scoren als een artistiek goed stuk neer te zetten. Het is nu aan Claudia om een even goede prestatie voor u neer te zetten.

Nog voordat de Oudejaarsconference van Claudia de Breij op NPO 1 te zien is heeft u al de mogelijkheid om de voorstelling in Theater Orpheus te bekijken. Blik aan het einde van het jaar nog eens terug met een kritische cabaretière die bovendien bekend staat om haar prachtige intieme liedjes. Het is een traditioneel mooie afsluiting van het jaar.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus Apeldoorn.

Tags: