Roze Magictip - Hans Klok's 'House of Horror'

vrijdag 28 oktober 2016

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Koning Willem Alexanderzaal)- entreeprijs € 39,00

Hans Klok
House of Horror

Hans Klok laat het spoken in Theater Orpheus
Flikkerende kroonluchters en geesten die ongeremd over het toneel dwalen. Volledig in het zwart geklede vrouwen die achter gordijnen vandaan schieten. Het klaaglijk gehuil van een baby en een akelige mist die uit de catacomben van ons mooie theater naar boven trekt. Het spookt in Theater Orpheus wanneer Hans Klok zijn voorstelling House of Horror speelt. Durft u er bij te zijn?

Grote illusionisten achter Hans Klok aan
Het zijn de grote illusionisten uit het verleden die Hans Klok op de hielen zitten. Hij is niet welkom in hun magische cirkel, het rijk vol geheimen moet aan hen toe blijven behoren. Hans Klok is in House of Horror echter niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door de mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan. Hij schudt de kaarten en vertoont een spel dat z’n weerga niet kent. Bloeddorstige achtervolgers zitten hem achterna. Hans Klok trekt alles uit de kast om zijn weergaloze trucs in House of Horror neer te zetten. Lukt het Hans Klok samen met zijn circusvrienden om uit de klauwen van zijn demonen te blijven? Dat is de vraag in House of Horror: een spectaculaire voorstelling met de beste goocheltrucs van deze illusionist.

House of Horror vol nieuwe illusies
House of Horror is een show vol nieuwe illusies waarmee Hans Klok het publiek keer op keer weet te verbazen. Bovendien is er een bijzondere actieve rol voor het publiek weggelegd. U kunt hem bijstaan in zijn strijd met de duistere wereld die hem achterna zit. Projecties, special effects en imponerende muziek: ze zorgen er tijdens House of Horror van Hans Klok voor dat het theater een paar dagen de meest griezelige plaats in de wijde omgeving zal zijn. Boek snel uw ticket(s) om dit spektakel in ons theater mee te komen maken.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus Apeldoorn.

Tags: