Roze Musicaltip - RENT

woensdag 19 oktober 2016

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Koning Willem-Alexanderzaal)- entreeprijs € 25,50

RENT – M-Lab
Opnieuw in het theater wegens het enorme succes

RENT is de succesvolle musical van M-Lab die opnieuw op de planken verschijnt. Het was de laatste productie van het M-Lab voor de sluiting van dit laboratorium voor muziektheater. De productie kwam na 15 jaar terug naar Nederland en verkocht razendsnel uit. Komend seizoen is RENT van M-Lab in Theater Orpheus te zien.

RENT is gebaseerd op de opera La Bohème van Puccini en vertelt het verhaal van een groep jonge kunstenaars uit de jaren ‘80. Voor hen betekende het HIV-virus nog standaard een doodvonnis. De kunstenaars krijgen te maken met armoede, relaties, verslaving en verlies. Ze proberen hun leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes zou u maken wanneer u wist dat uw dagen geteld waren? Acht vrienden leren elkaar in een jaar tijd een belangrijke les: leven voor vandaag!

RENT is een musical van M-Lab met onder andere Ruud van Overdijk en Jeske van de Staak. Komend seizoen is RENT weer terug voor een reprise. Mis het niet voor het te laat is.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus Apeldoorn.

Tags: