Roze Theatertip - Moeders & Zonen

zaterdag 8 oktober 2016

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Rabobankzaal)- entreeprijs € 29,00

Moeder & Zonen
Met o.a. Anne-Wil Blankers, Freek Bartels en Paul de Leeuw

Toneelgrootheid Anne Wil Blankers en all-round entertainer Paul de Leeuw staan voor het eerst samen op de planken. In de Broadway-hit ‘Mothers and Sons’ maken we kennis met Katherine, die op bezoek gaat bij Cal, de ex-partner van haar aan aids overleden zoon. Cal is inmiddels getrouwd met een andere man en heeft een kind. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. De ontmoeting met Cal is het startpunt van dit moderne stuk van Terrence McNally over de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving. Een mooi en meeslepend Broadway-drama met scherpe humor.

•oorspronkelijke tekst: Terrence McNally \ regie: Job Gosschalk

•‘Moeders en Zonen’ werd in 2014 genomineerd voor twee Tony Awards en is voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien.

2016-04-26 Moeders en Zonen

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus Apeldoorn.

Tags: