Nationaal COC Songfestival

zaterdag 26 november 2016

ZIMIHC Theater Stefanus – Braziliëdreef 2 te Utrecht.
Bijeenkomst vanaf 20.00 uur

COC Midden-Nederland organiseert op zaterdag 26 november a.s. de 22ste editie van het Nationaal COC Songfestival. Deze muzikale avond zal deze avond worden gehouden in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht. COC Deventer zal tijdens dit festival vertegenwoordigd worden door Triple Trouble met het lied´We´re Standing Tall´.

Op zaterdag 26 november 2016 is ZIMIHC theater Stefanus de locatie voor de tweeëntwintigste editie van het muziekfestival waar liedjes worden gezongen namens de diverse regio’s van het COC. Aangezien COC de belangenbehartiger is voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT), dienen de liedjes een ‘roze tekst’ te hebben. “In aanloop naar het evenement zullen we steeds meer bekend maken over de show, de optredens, de vakjury en de afterparty”, aldus Simon Timmerman, vicevoorzitter COC Midden-Nederland.

Kaarten voor het Nationaal COC Songfestival 2016 zijn gemakkelijk online te koop.
of bij Primera winkels. De kaartverkoop is maandag 26 september jl. van start gegaan. De kaarten kosten EUR 16,00 per stuk (excl. fee, fee per order).

headercompleet

Tags: ,