Roze Theatertip - Moeders en Zonen

donderdag 3 november 2016

Deventer Schouwburg – Leeuwenbrug 2 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – entreeprijs € 30,00

Moeder en Zonen
Met o.a. Anne-Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels

Toneelgrootheid Anne Wil Blankers en all-round entertainer Paul de Leeuw staan voor het eerst samen op de planken. In de Broadway-hit ‘Mothers and Sons’ maken we kennis met Katherine, die op bezoek gaat bij Cal, de ex-partner van haar aan aids overleden zoon. Cal is inmiddels getrouwd met een andere man en heeft een kind. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. De ontmoeting met Cal is het startpunt van dit moderne stuk van Terrence McNally over de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving. Een mooi en meeslepend Broadway-drama met scherpe humor.

•oorspronkelijke tekst: Terrence McNally \ regie: Job Gosschalk

•‘Moeders en Zonen’ werd in 2014 genomineerd voor twee Tony Awards en is voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien.

• Inclusief drankje en garderobe

2016-04-26 Moeders en Zonen

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Deventer Schouwburg.

Tags: