Second Sunday - Rondwandeling Delden

zondag 13 november 2016

Startlocatie en -tijd: NS-station Delden (via Twente Syntus) 11.30 uur

Zondag 13 november organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Delden. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Delden (via Twente Syntus). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Delden eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 14 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Deze wandeling is georganiseerd door Marlies (06-24217585)

Extra informatie over deze wandeling:
We gaan in Delden ‘De Umfassungsweg’ wandelen, met een extra rondje als uitbreiding. We verzamelen vanaf 11.00 uur bij restaurant de Sevenster in Delden. Als je met de auto komt dan is het beste om te parkeren bij restaurant de Zwaan, vlak bij Twickel en dan terug te lopen naar de Sevenster, naast het zoutmuseum. De trein komt aan om 11.10 uur en dan is het kleine 10 minuten lopen. Daar word je op het station opgevangen en wandelen we samen naar het restaurant de Sevenster. We drinken daar, op eigen kosten , koffie en sluiten daar ook af na de wandeling. Graag van te voren aanmelden bij Marlies, zodat ze alvast het aantal kan doorgeven.
Dit kan tot zondag 6 november en liefst per mail: marlies.vis.61@gmail.com.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,