Toneeltip - The Sunshine Boys

vrijdag 25 november 2016

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Rabobankzaal)- entreeprijs € 34,50

The Sunshine Boys
André van Duin, Kees Hulst e.a.

André van Duin & Kees Hulst in de legendarische komedie The Sunshine Boys
We hebben in Nederland eigenlijk maar twee echte Sunshine Boys: André van Duin & Kees Hulst. Twee komieken die perfect passen in dé toneelrol voor cabaretiers over de hele wereld. Het stuk gaat over een confrontatie tussen twee rasartiesten op leeftijd. Komisch en ontroerend: The Sunshine Boys is zowel hilarisch en geestig als af en toe pijnlijk herkenbaar. André van Duin speelt zijn meest ontroerende rol ooit, maar bewijst dat hij nog steeds de lachers op zijn hand heeft.

Nog een keer samen als The Sunshine Boys
André van Duin & Kees Hulst spelen Willie en Louis: ooit de grootste namen binnen de variété. Nu, tien jaar later, willen ze nog één keer terugkeren. Samen, in een grote televisieshow. De heren gingen echter in onmin uit elkaar tien jaar terug en hebben elkaar niet één keer meer gesproken. Zullen ze samen nog dat felbegeerde hoogtepunt in hun carrière herleven? The Sunshine Boys is een hilarische komedie die het verhaal vertelt over eenzaamheid en vriendschap.

André van Duin & Kees Hulst tussen grote namen
André van Duin & Kees Hulst spelen een stuk dat iedere komiek een keer gedaan wil hebben. Een hoogtepunt binnen de well-made comedy, waarin al grote namen hebben geschitterd. Denk aan Walter Matthau en George Buns in 1975 en Johnny Kraaijkamp en Eric van der Donk in 1993, maar ook Mini en Maxi in 2006 en Danny DeVito in 2012 op West End. Koop uw tickets voor The Sunshine Boys door André van Duin & Kees Hulst in Theater Orpheus.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus Apeldoorn.

Tags: