'Kleurrijk' Ludgerus - Uitreiking KIWA-keurmerk

dinsdag 13 december 2016

Woon- en Zorgcentrum Ludgerus – Karel de Grotelaan 1 te Deventer
Dinsdag 13 december – Bijeenkomst vanaf 10.00 uur

Samen actief wonen met zorg is het motto van Ludgerus. Nu mag daar ook aan toegevoegd worden: Ludgerus respecteert ieders identiteit en respecteert deze binnen haar organisatie. Sinds 2014 was Ludgerus al in het bezit van de `Roze Loper’. Door gesprekken met bewoners en personeel is opnieuw een lovend rapport over de organisatie samen gesteld.

Om dit te onderstrepen overhandigt Ralph Kleinbussink van 50Plus COC Deventer het officiële KIWA keurmerk Seksuele- en Gender Diversiteitsbeleid aan de bewoners. Deze uitreiking vindt plaats op dinsdag 13 december om 10.00 uur in de Grote Zaal van Ludgerus. Aansluitend wordt er nog gezellig koffie gedronken onder het genot van confetti-koeken. Iedereen is van harte welkom aan Karel de Grotelaan 1 in Deventer.

Meer informatie over Ludgerus en haar diverse activiteiten is te vinden via de website van Ludgerus.

Tags: