Roze Cabarettip - Purper

zaterdag 3 december 2016

Scouwburg Lochem – Rabobankzaal; Oosterwal 22 in Lochem – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 28,50

Purper
Purper’s Vier Jaargetijden

Ze waren het niet van plan. Echt niet. PURPER (opgericht in 1980!) was voltooid verleden tijd. Punt. Tot Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Frans Mulder, los van elkaar, vanuit verschillende hoeken, nét iets te vaak te horen kregen: “Waarom doen jullie het niet nog es? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, vertrouwde namen en gezichten, kortom: wil PURPER.” Dat is de trend.

Toen begon het ook bij Erik, Frans en Alfred weer te ‘kriebelen’. Wat zou er gebeuren als ze nog één keer…? De tijd zal het leren, want…ze doen het! Ze komen terug. Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Met een splinternieuw programma samen met het nieuwe muzikale multitalent Diederick Ensink. Uiteraard zullen een paar ‘gouwe ouwe’ niet ontbreken. Gebracht door vier heren in rok. Dat wordt feest.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van Schouwburg Lochem.

Tags: