Transgender-Caféavond in Nijmegen

donderdag 8 december 2016

Café Van Deelen – Bloemerstraat 2 in Nijmegen
Donderdag 8 december – Inloop vanaf 19.30 tot 24.00 uur

Of je nu transseksueel bent, travestiet of genderqueer, mensen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen is voor velen belangrijk en ook gewoon leuk. Daarom komen wij maandelijks samen. Iedere tweede donderdag van de maand komen we vanaf half 8 samen in café Van Deelen (voorheen bekend als café Meermin) aan de Bloemerstraat 2 in Nijmegen. Vanaf 2017 iedere vierde vrijdag van de maand komen we vanaf half 8 samen in het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 in Nijmegen.

Onze bezoek(st)ers zijn heel divers. Een leuke mix van travestieten, trangenderisten, transmannen, transvrouwen, transseksuelen en vaak ook partners, familie en vrienden. De leeftijden lopen uiteen en er komen vrij veel jongeren. Iedereen is welkom. Wat je draagt en of je je in een hokje thuis voelt maakt niet uit.

Café Van Deelen (voorheen bekend als café Meermin)

Van Deelen is een openbaar café in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van NS Station Nijmegen. Het café wordt gerund door Marco van Deelen. Omdat het een openbaar café is zijn er meestal ook stamgasten en ander publiek. Wij zijn inmiddels een gewaardeerde groep in dit café. Door de volledige acceptatie is de drempel erg laag; je voelt je al snel op je gemak. Bij goed weer gaan we meestal op het terras zitten, waar we over van alles en nog wat te praten. Houd er wel rekening mee dat er geen (om)kleedruimte is.

Meer informatie over deze en andere activiteiten is te vinden via de website van Transgendergroep Nijmegen.
Vragen of suggesties kun je sturen naar mailadres info@transgendernijmegen.nl!

Tags: