Transgender-Filmavond met kerstdiner

donderdag 29 december 2016

De Klinker – Van Broeckhuysenstraat 46 in Nijmegen
Donderdag 29 december – Inloop vanaf 16.30; eten om 19.00 uur

Het is inmiddels een traditie geworden voor de Transgendergroep in Nijmegen: tussen Kerst en Nieuwjaar komen we weer samen in de Klinker voor een veganistische maaltijd gevolgd door een hartverwarmende film. Voor het koken willen we wel weten hoeveel mensen er komen, dus geef je op voor 23 december op info@transgendernijmegen.nl!
De film die we gaan kijken is Transamerica, waarin Bree Osbourne nog maar één handtekening verwijderd is van haar geslachtsoperatie. Dan krijgt ze te horen dat ze een zoon heeft en haar therapeut eist dat ze vóór de operatie de confrontatie met hem aangaat. Ze haalt hem op uit de gevangenis in New York en samen maken ze een bijzondere reis door Amerika.

Het diner en de film zijn gratis, je moet wel je eigen drankjes betalen.

Meer informatie over deze en andere activiteiten is te vinden via de website van Transgendergroep Nijmegen.

Tags: ,