COC-nieuwjaarsreceptie op zaterdag 21 januari

zaterdag 21 januari 2017

  De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
  Nieuwjaarsreceptie van 17.00 tot 19.00 uur

  COC Deventer organiseert een nieuwjaarsborrel voor iedereen op zaterdag 21 januari 2017 in De Fermerie te Deventer om het nieuwe jaar in te luiden.

  Op zaterdag 21 januari 2017 wordt in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) van 17.00 tot 19.00 uur de nieuwjaarsborrel van COC Deventer (en omstreken) gehouden. Iedereen die zich betrokken voelt bij deze belangenvereniging voor LHBT-ers is van harte welkom. In het bijzonder de leden en vrijwilligers, zonder wie de diverse activiteiten niet plaats kunnen vinden, zijn hierbij speciaal uitgenodigd. Natuurlijk zal er geproost worden op het nieuwe jaar en alle activiteiten die COC Deventer in 2017 hoopt te organiseren.

  Kortom een goede gelegenheid om elkaar bij te spreken en plannen te maken in het nieuwe jaar!

  COC Deventer maakt samen met 20 andere verenigingen deel uit van COC Nederland, de Federatie van Nederlandse Verenigingen tot Integratie van Homoseksualiteit. COC Deventer is actief in de hele regio, dat wil zeggen ook in de gemeentes Apeldoorn, Lochem, Olst-Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen. De vereniging bestaat uit een bestuur, werkgroepen voor verschillende activiteiten, vrijwilligers en leden. De werkgroepen geven bijvoorbeeld LHBT-voorlichting op scholen, organiseren sociale activiteiten, werken met politie en justitie aan veiligheid en doen aan lokale en regionale belangenbehartiging.

Tags: ,