Ladies Lounge - Optreden van Los Pajaritos

zondag 29 januari 2017

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge vanaf 16.00 uur
Optreden Los Pajaritos rond 17.00 uur

Op zondag 29 januari 2017 is er weer Ladies Lounge; een speciaal middagcafé voor vrouwen. Deze middag een optreden van “Los Pajaritos”; dit is een 6-vrouws flamencoformatie uit Deventer. Is het een koor? Is het een band? Nee… het zijn Los Pajaritos! Niet te vangen in een kooitje.

Natuurlijk zorgen we ook bij deze winter-editie voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de entree is deze keer € 5,-. Daarnaast is voor de hapjes iedere vrije gift welkom in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

Meer informatie over dit optreden is te vinden via de website van Los Pajaritos.

De volgende Ladies Lounge is op zondag 30 april in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,