Gay Film Night - Un Bacio (2016)

dinsdag 28 maart 2017

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay Film Night (vierde dinsdag van de maand)
Korting op vertoon geldige COC-ledenpas

Filmhuis de Keizer organiseert op dinsdag 28 maart weer een Gay Film Night. Deze keer wordt de Italiaanse film ´Un Bacio´ uit 2016 vertoond. Entree is € 9,00 (op vertoon geldige COC-ledenpas of Filmhuis-kaart € 7,00).

Un Bacio (Italië 2016)
Te zien op dinsdag 28 maart. De leerlingen van een middelbare school kijken vreemd op als een nieuwe leerling het schoolplein opkomt. Lorenzo, die door pleegouders uit een tehuis is gehaald, maakt er geen geheim van dat hij homo is.

Dat maakt hem tot mikpunt van heel wat treiterijen, maar daar trekt hij zich niet veel van aan. Met twee andere outsiders van de school krijgt hij goed contact: met de vrijgevochten Blu en de schuchtere Antonio. Blu heeft de reputatie van een slet gekregen toen een filmpje werd rondgestuurd waarin te zien was hoe ze, dronken gevoerd, met verschillende jongens vrijde. Antonio is de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Het drietal is al snel onafscheidelijk en neemt het op tegen de pestkoppen van de school. Maar een schuchtere kus verandert alles.

Het is mogelijk kaarten te kopen en te reserveren via deze link.

Tags: