Roze Theatertip - Frans Mulder

vrijdag 17 maart 2017

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Hanoszaal – Aanvang 20.00 uur – Entree €18,00

Frans Mulder
Leest voor uit eigen werk

Geestig, scherp en vaak onthutsend eerlijk door Frans Mulder
Frans Mulder kent u wellicht van theatergroep Purper. Daarnaast schrijft hij liedjes. Honderden. Voor theatershows van tal van grote theaternamen zoals Angela Groothuizen en Karin Bloemen.

Frans Mulder schrijft liedjes
In Frans Mulder leest voor uit eigen werk leest hij voor uit zijn eigen werk. Hij werkte voor bijvoorbeeld Adele Bloemendaal, Gerard Cox en Simone Kleinsma. Bovendien brachten Paul de Leeuw, André van Duin en Willeke Alberti werk van hem uit op CD. Frans Mulder geldt als een grootheid binnen de wereld van liedjes. Ook Willem Nijholt en Gerrie van der Klei werkten met hem samen.

Frans Mulder leest voor uit eigen werk (Tot ‘ie PURPER ziet)
In Frans Mulder leest voor uit eigen werk leest hij een aantal van zijn beste teksten voor. Bovendien weet hij daar heel geestig en onthutsend eerlijk over te vertellen. Het is een voorstelling over zijn eigen ervaringen als speler en zanger. Hij speelde in musicals zoals Sonneveld, Follies en Sister Act. Boek uw ticket(s) en leer Frans Mulder van de liedjes kennen. Bij ons in Theater Orpheus komt Frans Mulder voorlezen uit zijn eigen werk.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Theater Orpheus.

Tags: