Second Sunday - Wandeling Rheden-Dieren

zondag 12 maart 2017

Startlocatie en -tijd: NS-station Rheden om 11.45 uur

Zondag 12 maart 2017 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen van Rheden naar Dieren. Er wordt verzameld om 11.45 uur vanaf NS-station Rheden. Het is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling bij station Dieren eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 14 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50. Deze wandeling is georganiseerd door Sanne (06-14425470)

De wandeling gaat over de Veluwezoom met veel op en neer door de Onzalige Bossen. Pittige klimmers op de Posbank, Prins Willemberg en de Carolinaberg. We komen langs de schaapskooi met de jonge lammetjes. We eindigen in Dieren waar we kunnen eten in het eetcafe Het Schilderij.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,