Conferentie Coming In - Empowerment biculturele LHBT’s

vrijdag 7 april 2017

De Eenhoorn – Barchman Wuytierslaan 2 te Amersfoort
Vrijdag 7 april 2017 van 9.00 – 17.00. De toegang is gratis!
Afsluitend optreden van Shary-An (Ambassadeur Respect2Love)

Biculturele LHBT’s vormen een diverse groep. Uitkomen voor LHBT-gevoelens is niet altijd makkelijk, zeker wanneer de omgeving dit niet altijd accepteert. Wat heeft deze groep nodig? Wat is de invloed van religie en cultuur? Hoe organiseer je goede zorg en ondersteuning op lokaal niveau voor biculturele LHBT’s? Tijdens deze conferentie krijg je aan de hand van goede voorbeelden, het antwoord. Schrijf je snel in want vol = vol.

Voor wie?
Voor sociale professionals, hulpverleners, zelforganisaties, ervaringsdeskundigen en gemeentelijke beleidsmakers.

Meer weten over de invulling van deze dag? Kijk dan naar het Programma-overzicht (pdf).

Over Coming In
Deze conferentie wordt georganiseerd vanuit Coming In en het G4 project. Coming In en G4 hebben tot doel deskundigheid en lokaal beleid te bevorderen en biculturele LHBT te ondersteunen bij het accepteren van en invulling geven aan hun seksuele oriëntatie en/of genderidentiteit. Deze projecten worden gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden via de landelijke website van Movisie.

Tags: ,