Hemelvaartwandeling - Damespad Overijssel

donderdag 25 mei 2017

Geb & Gaia – Nieuw Rande (Schapenzandweg 3 te Diepenveen)
Ontvangst 10.00 uur – Vertrek: 10.30 uur

Op donderdag 25 mei is er een mooie Hemelvaartwandeling over het Damespad Overijssel, dat begint en eindigt bij Geb & Gaia in huize Nieuw Rande bij Diepenveen (onder de rook van Deventer). Ontvangst is om 10.00 uur met koffie/thee en eventueel iets er bij. Daarna start de wandeling. Er is vervoer mogelijk vanaf het NS-station Deventer (beperkte plaatsen, dus graag vooraf opgeven).

Het Damespad is een wandelnetwerk voor lesbische en biseksuele vrouwen, met een uitnodiging aan lesbische vrouwen om een andere provincie op wandelschoenen te ontdekken en nieuwe vriendinnen te maken.
In Overijssel zijn veel mooie wandelgebieden. Wij kozen voor het gebied tussen Deventer en Olst. Het Damespad Overijssel loopt langs de IJssellinie, over landgoederen en langs buitenplaatsen en door nieuwenatuurgebieden en land-art langs de Zandwetering. Het levert een afwisselende wandeling op, grotendeels over onverharde wegen, bospaden, graspaden, grasdijkjes en oude kerkenpaden.

Het Damespad is 18 km lang, maar op deze dag kan de verkorte wandeling van 11 km gelopen worden. Er is horeca onderweg en honden mogen mee.

Meer informatie is te vinden bij de facebookpagina van Damespad Overijssel of de landelijke website van Damespad.

Aanmelden voor deze wandeling kan via ijsseldykes@cocdeventer.nl. Geef hierbij ook aan wanneer je mee wilt rijden vanaf het station!

Tags: ,