Meet & Greet Maatjesproject 'Cocktail'

zaterdag 27 mei 2017

DokH2O – Scheepvaartstraat 12 te Deventer
Presentatie Maatjesproject van 19.00 tot 21.00 uur

Na het officiële bijeenkomst is het nu tijd om het Maatjesproject van COC Deventer te belichten tijdens een Meet & Greet. Dit project, waarmee LHBT-asielzoekers gekoppeld worden aan een buddy, is de nieuwste loot aan de activiteitenboom van COC Deventer. Iedereen is welkom om met de lesbische en homoseksuele asielzoekers en hun Nederlandse maatjes kennis te maken. Deze zijn afkomstig uit landen als Irak, Syrië, Zambia, Afghanistan, Iran, Trinidad, Senegal, Oeganda en Nigeria. Ook zijn er hapjes en drankjes. Locatie DokH20 (Scheepvaartstraat 12 te Deventer); tijdstip 17.00 tot 19.00 uur.

Tijdens het weekend volgend op Hemelvaart (25 mei) viert COC Deventer het 45-jarig bestaan met allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld een Roze Wandeling door de Deventer binnenstad en een Vrouwenwandeling op Hemelvaartsdag, Mannen-filmcafé, Theatervoorstelling, Receptie, Roze Bijbellezing, Expositie, etc. Meer informatie via deze link.

Tags: , ,