Roze Wandeling door Deventer


 
Bron: cocdeventer.nl

Speciaal voor het 45-jarig jubileumweekend van COC Deventer is er een boekje met een Roze Wandeling door Deventer samengesteld. De wandeling voert langs locaties waar diverse roze activiteiten hebben plaatsgevonden, maar ook plekken waarbij iets te vertellen valt over de LHBT-geschiedenis in Deventer.

Tijdens de receptie op zaterdag 27 mei is het eerste exemplaar van het nieuwe wandelgidsje uitgereikt aan oud-wethouder Bernard Duimel. Hij is momenteel voorzitter van de Stichting Erven Witteveen, die het verschijnen van het Roze Wandelgidsje mede mogelijk heeft gemaakt. COC-leden krijgen een gratis exemplaar op vertoon van hun ledenpas tijdens de activiteiten van COC Deventer (Ladies Lounge, ZondagMiddagSalon of Men Meet Men).

Deze wandeling is zelfstandig te lopen aan de hand van deze wandelgids. Maar er is ook gelegenheid om met een gids de wandeling te beleven. Op zondag 28 mei wordt gestart om 14.00 uur bij de Wilhelminafontein op de Brink. Uiteindelijk zal de wandeling voeren naar De Fermerie, waar om 16.00 uur de ZondagMiddagSalon zal beginnen.

~~~

De huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken!