Wandeling door de Groene Longen van Deventer

zondag 23 juli 2017

Startpunt ‘De Fermerie’ – Muggeplein 9 te Deventer
Aanvang 14.00 uur (duur ± anderhalf uur)
Nazit: Fermerie (Muggeplein 9) in Deventer

Zondagmiddag 23 juli organiseren we weer een mooie wandeling. Dit keer wandelen we zoveel mogelijk door de groene en open ruimten van Deventer. Daarbij zal (natuurlijk) ook een beetje historie ter sprake komen.

We starten om 14.00 uur bij ‘De Fermerie’ aan het Muggeplein en zullen daar rond 16.00 uur weer terug zijn om (als je wilt) te relaxen bij de Zondagmiddag salon! Vooraf opgeven vóór 23 juli via 50plus@cocdeventer.nl. Dan houden we rekening met je komst.

Bij terugkomst is vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon begonnen in de Fermerie aan het Muggeplein 9 te Deventer. De ZondagMiddagSalon wordt iedere vierde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: ,