IJssel Dykes Zomerprogramma - Kanovaren (of Sjoelen)

donderdag 10 augustus 2017

Aanvangstijd (inloop) vanaf 19.15 uur
Verzamelplaats: De Lepelaar – Boxbergerweg 31 te Olst
Graag vooraf aanmelden vóór 9 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 10 augustus zullen we gaan Kanovaren vanaf De Lepelaar (Boxbergerweg 31 te Olst). In geval van slecht weer wordt als alternatieve activiteit gesjoeld. Starttijd is 19.15 uur. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 12,50 per kano en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Nazit is bij De Lepelaar.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 9 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,