IJssel Dykes Zomerprogramma - Noten Schieten

donderdag 3 augustus 2017

Aanvangstijd vanaf 19.45 uur
Verzamelplaats: Molenbelt 58 te Deventer
Daarna (voor de liefhebbers): Halve Finale EK kijken!
Graag vooraf aanmelden vóór 2 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 3 augustus gaan we Noten Schieten; dit is een oud volksgebruik in Drenthe en Groningen rondom Pasen. Verzamelplaats is Molenbelt 58 te Deventer, waar ook de liefhebbers vanaf 20.45 uur de Halve Finale EK-Vrouwen tussen Engeland en Nederland kunnen kijken. Starttijd is 19.45 uur. Graag meenemen: een pond walnoten, muntjes van 10 en 5 cent en eventueel stoeltje voor de nazit. Er zijn geen deelnamekosten aan deze activiteit verboden.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 2 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,