IJssel Dykes Zomerprogramma - Softbal

donderdag 17 augustus 2017

Aanvangstijd vanaf 19.30 uur
Softbalvereniging The Eagles (Colmschaterstraatweg 3 te Schalkhaar)
Graag vooraf aanmelden vóór 16 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 17 augustus staat er Softbal op het menu en dat vindt plaats bij Softbalvereniging The Eagles (Colmschaterstraatweg 3 te Schalkhaar). Starttijd is 19.30 uur. Deelnamekosten voor deze activiteit zijn nog niet bekend en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 16 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,