IJssel Dykes Zomerprogramma - Stevige Wandeling

donderdag 24 augustus 2017

Aanvangstijd 19.15 uur
Verzamelplaats: De Zevensprong, Dortherdijk 6 te Joppe
Graag vooraf aanmelden vóór 23 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 24 augustus is er Stevige Wandeling vanaf De Zevensprong (Dortherdijk 6 te Joppe). De wandeling is bedoeld om het uithoudingsvermogen te vergroten en onderweg worden diverse spieroefeningen gedaan onder leiding van trainster Bianca. Benodigdheden zijn wandel- of sportschoenen, met als opmerking dat sportschoenen fijner zijn, want wandelschoenen zijn stugger om oefeningen te doen. Starttijd is 19.15 uur. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 5,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 23 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: , ,