Deelnemen aan Interactief Bordspel

dinsdag 10 oktober 2017

Saxion Deventer (DO-07) – Handelskade 75 te Deventer
Bijeenkomst van 15.00 tot 16.45 uur

Stranger (interactief bordspel)
Concept Emke Idema – uitvoering José Schuringa

Wie doet het niet: over straat lopen en je een beeld vormen van de mensen om je heen. Bij wie voel je je prettig en aan wie zou je nooit je kat toevertrouwen? We vormen gemakkelijk een mening op basis van eerste indrukken. Rond dit gegeven maakte Emke een interactief bordspel. Op speelse wijze onderzoekt Stranger met het publiek het onduidelijke sociale gebied tussen intuïtie, mensenkennis, inschattingsvermogen, vooroordelen en stereotypering. Wars van politieke correctheid zoekt het spel naar wat er echt is en zet het je aan het denken over hoe je naar mensen om je heen kijkt.

‘Meesterlijk concept met riskante kantjes’ aldus dagblad Het Parool.

Let op! Er kunnen maximaal 65 bezoekers meedoen.
Inschrijving via dit aanmeldformulier.

Meer informatie over deze activiteit is te vinden via de website van Saxion.

I.s.m. Diversiteitswerkgroep Saxion, gemeente Deventer, Minor Intercultureel Werken.