Lezing door fotograaf Rob Philip

zondag 15 oktober 2017

Logegebouw Vrijmetselaars – Rijkmanstraat 10 te Deventer
Toegang gratis – Bijeenkomst vanaf 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)

In de zomer van 2016 overleed Paul, de man van Rob. Een jaar later fotografeerde hij ‘Paul’s laatste reis.’ In 30 etappes naar Rome; op 30 plekken verstrooide hij zijn as. Een bijzonder project en een aangrijpende reis

‘In feite is het project wat ik altijd doe, namelijk het persoonlijke met het universele verbinden in mijn werk’, aldus Rob, die vandaag over zijn hommage aan Paul vertelt.

Een jaar na diens dood maakte en fotografeerde hij deze reis. Op dertig verschillende plaatsten onderweg naar eindbestemming Rome verstrooide hij Paul’s as. Een bijzonder project en een aangrijpende reis. De middag begint om 14.00 uur in het logegebouw van de Deventer Vrijmetselaars, Rijkmanstraat 10. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Toegang is vrij voor zowel leden als niet-leden. Aanmelden is niet nodig. Er is een parkeerplaats bij het gebouw.

Meer informatie over het Humanistisch Verbond en haar diverse activiteiten is te vinden via de website van het Humanistisch Verbond Deventer.

Tags: