Bijeenkomst 'Toekomst van Orpheus'

zaterdag 18 november 2017

Zaterdag 18 november 2017
Fonteinkerk – Robert Kochstraat 4 te Amersfoort
Bijeenkomst van 10.30 tot 13.00 uur

De toekomst van Orpheus centraal: we zijn in verandering en bouwen aan onze toekomst. Onder de professionele begeleiding van Elize en Harry worden actiepunten teruggekoppeld tijdens een bijeenkomst op 18 november 2017. Een werkgroep geeft antwoord op de vraag: “Wat zou de
“look and feel” van onze website moeten zijn?” De werkgroep “restyling website” komt met voorstellen om de vindbaarheid van Orpheus te vergroten en meer tegemoet te komen aan de behoefte van onze doelgroep. De werkgroep presenteert haar ideeën over uitstraling van de
website, zoek-gemak voor bezoekers en “hoe nu verder?”. Een derde werkgroep komt met voorstellen voor een programma “Vriend van Orpheus”. Denk, praat en doe mee over de veranderingen binnen Orpheus. Op zaterdag 18 november van 10:30-13:00 uur in de Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4, 3817 JM Amersfoort. Inloop vanaf 10.00 uur. Na afloop mogelijkheid van (gezamenlijke) lunch.

Email via bestuur@orpheushulpverlening.nl

Orpheus wil de problematiek van homo-/biseksualiteit in man-vrouwrelaties bespreekbaar maken en richt zich op mensen in een man-vrouwrelatie zoals huwelijk, man-vrouwpartnerschap of samenwonen van een man en een vrouw, maar ook op hen die dit overwegen en op alle anderen die zich verwant voelen met deze problematiek.

Meer informatie over Orpheus en haar diverse activiteiten is te vinden via de landelijke website van Orpheus.