Men's Club Men Meet Men - Video Variété

vrijdag 8 december 2017

Kelderbar Vrijmetselaarsloge- Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via traplift ook bereikbaar voor minder-validen

Video-variété met erotiek en kunst
Vertoning van artistieke korte mannenfilms

Tijdens de Men Meet Men bijeenkomst van 8 december wordt voor de liefhebbers een aantal artistieke korte mannenfilms vertoond onder de noemer ‘Video Variété – Mannen, Erotiek & Kunst’. De lengte van de totale serie korte films is 50 minuten, dus na de eerste vertoning van 21.00 uur volgt een korte pauze en om 22.00 uur de tweede vertoning van de hele serie. Kleine ruimte, dus de plaatsen zijn beperkt.

De Men Meet Men-avond vindt plaats in de gezellige kelderbar van de Loge aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. Net zoals voorheen zorgt de organisatie voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 12 januari 2017 in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: ,