Vrouwenwandeling bij Paleis ´t Loo in Apeldoorn

zaterdag 2 december 2017

Achteruitgang aan de Amersfoortseweg in Apeldoorn
Zaterdag 2 december – start om 12.00 uur

Vrouwenwandelgroep ´Het Gooi´ organiseert een mooie wandeling bij Paleis ´t Loo in Apeldoorn. Voor alle wandelingen geldt: verzamelen om 12.00 uur. Voor de wandelingen van november, december en januari is het de bedoeling om echt om 12.00 uur te gaan lopen. Dit vanwege de korte dagen. Bij aanwezigheid van horeca bij het startpunt, eventuele consumpties in deze maanden graag vooraf nuttigen.

De wandeling start om 12.00 uur bij de ingang aan de achterpark van Paleis ‘t Loo aan de Amersfoortseweg in Apeldoorn.
Gratis parkeren. Toegang park/bos is twee euro. Aangeraden wordt om gepast te betalen (vaak doet de pin het niet!). Er is geen koffie bij vertrekpunt (indien gewenst, dan eerder komen en 500 m. naar hoofingang lopen).

Kom je van de kant Nieuw Millingen Amersfoortseweg, dan vlak na bord Apeldoorn en heuvel linksaf lange smalle weg in tot parkeerplaatsen.
Kom je van de kant van Zwolle, dan vlak voor Apeldoorn en heuvel rechtsaf ..zelfde route.

Organisatie en contact: Anneke (06 42856130)

Tags: ,