IJssel Dykes - Wel zaalsporten; geen wandeling

donderdag 10 mei 2018

Zaalsport in Gymzaal De Duivengang; vanaf 19.45 uur
Nazit in Burgerweeshuiscafé; vanaf 21.15 uur

Op Hemelvaartsdag 10 mei gaat het zaalsporten wel door; de wandeling komt te vervallen!!

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Deze nazit is vanaf ± 21.15 uur in het café van het Burgerweeshuis (Bagijnenstraat 9 te Deventer); drankjes voor eigen rekening.

Kom je meetrainen of meewandelen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.