Roze Cabarettip - Johan Goossens

donderdag 17 mei 2018

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Rabobankzaal)- entreeprijs € 19,00

Johan Goossens – Vlam
Of is het nog slechts een waakvlammetje?

Bij Johan Goossens kunnen we bijna de garantie op mooi, verzorgd, scherp, muzikaal, inhoudelijk sterk en zeer grappig cabaret geven. Zijn voorstellingen van de afgelopen jaren waren geweldig en gingen voor een groot deel over zijn werk als leraar op een ROC.

In Vlam vraagt de dertiger zich af hoe hij het vuur van passie en idealen brandend houdt. Johan wil best de barricades op, maar heeft ook last van zijn rug.

Vlam
Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kan. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik wel proberen.’

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus.

Tags: