Roze Cabarettip - Marc-Marie Huijbregts

donderdag 3 mei 2018

Deventer Schouwburg – Leeuwenbrug 1 te Deventer
Grote zaal – Aanvang 20.00 uur – Entree €26,50

Marc-Marie Huijbregts
Getekend

Marc-Marie Huijbregts is terug
Er zijn weinig entertainers zoals Marc-Marie Huijbregts. Hij ondergraaft zijn eigen stellingen en beheerst de kunst van het improviseren. Marc-Marie toont volgens het Dagblad van het Noorden een grillige combinatie van vakmanschap en automatisme. Die combinatie gebruikt hij om een bijzonder zelfportret op te richten waar zijn publiek moeiteloos in meegaat.

Getekend door Marc-Marie Huijbregts
In de nieuwe voorstelling Getekend is Marc-Marie Huijbregts zowel onweerstaanbaar, aanstekelijk als zo nu en dan vilein. Hij had het zelf niet verwacht nu al terug te komen, maar hij kon simpelweg niet langer wachten. Zijn omgeving, familie, werk en zijn leven, zijn dingen die ook ons allemaal tekenen. Daarom moest Marc-Marie wel met een nieuwe theatervoorstelling komen.

Timing van dodelijke precisie
Trouw waardeert Marc-Marie onder andere om zijn dodelijke precisie. Hij brengt daarmee zowel schrijnende verhalen als vileine opmerkingen naar voren. Marc-Marie leidt zijn publiek om de tuin en neemt hen mee zoals Toon Hermans dat kon. Het lijkt alsof Marc-Marie in Getekend alleen zijn leven bespreekt. Al is er onderhuids tegelijkertijd veel meer aan de hand. Kom het beleven door nu uw ticket(s) te boeken.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van de Deventer Schouwburg.

Tags: