Second Sunday - Rondwandeling Het Loo (Apeldoorn)

zondag 13 mei 2018

NS-station Apeldoorn: 11.30 uur
11.30 uur: Vertrek bus 102 naar Halte: Paleis Het Loo
11.38 uur: 3 minuten lopen naar parkeerplaats Hoofdingang

Zondag 13 mei organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Het Loo in Apeldoorn. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Apeldoorn. Het is een rondwandeling en uiteindelijk zal de wandeling weer bij het startpunt eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 16 kilometer. Let op: er is geen horeca onderweg en honden zijn niet overal toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie bij Sanne (06-14425470).

Zondag 13 maart wandelen we in Apeldoorn de Groene Wissels wandeling van Het Loo. De wandeling gaat over het Kroondomein een gebied waar honden niet zijn toegestaan. Er is geen horeca onderweg wel een toilet halverwege.
We gaan kris kras door het park en lopen langs wat hoogtepunten met soms een heuveltje of een afdaling. Hopelijk bloeien de Rododendrons. Voor het park moet entree worden betaald €2.00 bij de ingang van het park.

Omdat we starten vanaf de parkeerplaats bij de ingang van het Rijtuigenmuseum is hier extra uitleg om daar te komen.

Bereikbaar vanaf het station Apeldoorn:
Bus 102 vertrekt om 11.30 uur (11.38 uur halte: Paleis Het Loo); dan nog 3 minuten lopen naar de parkeerplaats.

Met de auto:
Gratis parkeren kan op parkeerplaats Bosloo. Navigatie: Pijnboomlaan kruising Amersfoortseweg Apeldoorn. Dat is het 15 minuten lopen naar het startpunt (hoofdingang/parkeerplaats). Men kan natuurlijk ook parkeren bij de Hoofdingang (Dagkaart kost €7,00).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,