Roze Buitenfilm - Mine Vaganti (2011)

vrijdag 27 juli 2018

Van Reekumplein te Apeldoorn
Aanvang 22.00 uur – Entree € 8,00

Voor het tweede jaar op rij start Filmtheater Gigant in Apeldoorn met filmvertoningen in de buitenlucht!
Op het Van Reekumplein tussen Gigant en Coda maken wij onze eigen buitenbios, waar je een prachtige selectie films kunt komen bekijken! Meer info via de website van Gigant Podium & Filmtheater.

Mine Vaganti (Italië 2011)
Tomasso Cantone is de jongste telg van een grote, traditionele familie van pastamakers in Puglia, in het zuiden van Italië. Hij leidt een comfortabel leventje in Rome, heeft de ambitie om schrijver te worden en woont samen met zijn vriend Marco – een leven waar zijn conservatieve familie niet van op de hoogte is.
Als zijn vader hem vraagt om terug te keren naar Lecce om er mee te werken in het pastabedrijf, besluit Tomasso, die daar helemaal geen zin in heeft, om uit te komen voor zijn homoseksualiteit. Hij hoopt dat hij op die manier aan zijn verplichtingen kan ontkomen. Maar tijdens het familiediner worden zijn plannen gedwarsboomd door zijn broer Antonio.

Tomasso belandt onverwacht in een situatie die hij tegen elke prijs had willen vermijden. “Mine vaganti” is een bitterzoete komedie over een ontwrichte familie, liefde en vrijheid.
(Drama; 110 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te reserveren via telefoonnummer 055 521 63 46. Wanneer je een persoonlijke acount aanmaakt bij Gigant kun je ook op die manier kaarten reserveren. Meer informatie over Gigant Podium & Filmtheater is te vinden via de website van Gigant Podium & Filmtheater.

Tags: