IJssel Dykes Zomerprogramma - Cricket

donderdag 9 augustus 2018

Aanvang om 19.30 uur
Salland Cricket Club – David Wijnveldtweg 4 te Deventer
Graag vooraf aanmelden vóór 8 augustus voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 9 augustus staat Cricket op het menu. Deze avond krijgen we de beginselen van cricket uitgelegd. We leren bowlen (aangooien) batten (slaan) en fielden (vangen). Cricket is een sport waarover we niet veel weten maar dat zal na deze avond anders zijn.
Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 8 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,