IJssel Dykes Zomerprogramma - Hockey

donderdag 23 augustus 2018

Aanvang bij DHV om 19.45 uur
DHV (Deventer Hockey Vereniging) – Leo Halleweg 3 te Deventer
Graag vooraf aanmelden vóór 22 augustus voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 23 augustus staat een Hockey-clinic op het menu. Een leuke en sportieve avond waarbij de basistechnieken van het hockey spel worden uitgelegd en aangeleerd. We zijn te gast bij DHV (Deventer Hockey Vereniging) aan de Leo Halleweg 3 te Deventer.
Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 22 augustus voor ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,