Tentoonstelling DE MAN

woensdag 29 augustus 2018

Kunsthal KunstaanZ – Brink 16 te Deventer
Tentoonstelling van 20 juli t/m 2 september
Entree € 3,00

Woensdag 29 augustus van 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag 30 augustus van 11.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 31 augustus van 11.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 1 september van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 2 september van 11.00 tot 17.00 uur

DE MAN; Mannelijk naakt in vele gedaanten
Samengesteld door Rob Smolders in opdracht van COC Deventer

In de komende zomer staat de man centraal in een gevarieerde expositie van beelden, schilderijen, tekeningen en foto’s. De samenstellers beogen daarmee belangstelling te wekken voor kunst waarin het mannelijk lichaam wordt getoond in verschillende rollen en ensceneringen. Als model, sportman, danser, heilige, held of hypocriet. Of gewoon als mens, jong, oud, poserend als zichzelf of een ander, op de vlucht, in opgewonden staat of in rust.

Deelnemende kunstenaars zijn: Grietje Bouman, Paul van Dongen, Sam Drukker, Luiz Figueiredo, Herman Gordijn, Barend van Hoek, Wim Izaks, Theo Jordans, Kinke Kooi, Giuseppe Mascherini, Bas Meerman, Melle, Edith Meijering, Janpeter Muilwijk, Ronald Ophuis, Joke Proper, Frans Rentink, Matthijs Röling, Lodewijk Schelfhout, Sierk Schröder, Albert Sennef, Niels Smits van Burgst, Luk van Soom, Jaap de Vries, Fred van der Wal en Co Westerik.

Bezoek de Facebookpagina van Tentoonstelling DE MAN!


Locatie Kunsthal KunstaanZ – Brink 16 te Deventer

Onze Sponsors:

  • Stichting KunstaanZ
  • VVV Deventer
  • Stichting Erven Witteveen
  • Gemeente Deventer
  • Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel
  • Het Mondriaanfonds
  • Deventer Cultuur Club
  • Tags: