Roze Filmtip - Marvin ou la Belle Éducation

zaterdag 15 september 2018

Filmtheater Luxor – Houtmarkt 64 te Zutphen
Reserveren via de website van Filmtheater Luxor

Zaterdag 15 september; aanvang 18.30 uur
Woensdag 19 september; aanvang 20.00 uur

Marvin ou la Belle Education (Frankrijk 2017)
Marvin is een buitenbeentje, zowel in het ruwe gezin waarin hij opgroeit, als op school, waar hij gepest wordt en uitgemaakt voor homo. De directrice van de school stimuleert hem toneelles te volgen. Jaren later maakt zijn mentor op de toneelacademie hem wegwijs in Parijs en introduceert hem in het artistieke milieu. Daar krijgt hij onverwachte hulp van actrice Isabelle Huppert als hij zijn jeugdervaringen wil gebruiken voor een toneelvoorstelling.
(Drama; 115 minuten)

Kaarten reserveren en meer informatie is te vinden via de website van Filmtheater Luxor.

Tags: