Turner Jeffrey Wammes op zoek naar Adam

Bron: sterrenoptv.nl

Jeffrey Wammes is te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Jeffrey is echter niet op zoek naar een vrouw, maar gaat in de datingshow op zoek naar een leuke man. De turner kwam eerder al uit de kast en had ook een relatie. Dat bleek echter niet voor eeuwig en gelukkig kan hij in Adam Zkt. Eva VIPS nu op zoek naar een nieuwe leuke man.

Jeffrey Wammes is bekend geworden als turner. Als zeventienjarige verwierf hij al bekendheid toen hij twee gouden medailles veroverde tijdens wereldbekerwedstrijden. Daarna is er heel veel gebeurd in de carrière van Jeffrey. Hij kende hoge pieken, maar ook diepe dalen.

Zo hielden de nodige breuken hem meermaals tegen om te kunnen sporten, maar veroverde hij daarnaast ook veel medailles, werd hij meerdere keren Nederlands kampioen en mocht hij in 2016 zelfs naar de Olympische Spelen. Ook zijn zus Gabriëlla Wames is overigens bekend geworden van het turnen, al moest zij haar carrière al vroeg beëindigen vanwege medische redenen.


~~~

ReinArt, de huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken! Deze weekcartoon wordt ook geplaatst op de website van De Gay Krant.