Wensouder informatiebijeenkomst Den Bosch

zondag 30 september 2018

Zondag 30 september – Programma 11.00 – 15.00 uur
Basisschool Noorderlicht – Eerste Rompert 9 te Den Bosch
Zaal open om 10.45 uur – Na afloop borrel
Deelname middag € 15,00 (plus € 1,50 reserveringskosten)

Ben je homo, lesbisch, bi of single en heb je een kinderwens? Kom dan op zondag 30 september naar de informatiebijeenkomst voor wensouders. Stichting Meer dan Gewenst organiseert de bijeenkomst voor LHB(T)’s met een kinderwens, maar ook hetero’s die een roze gezin overwegen zijn van harte welkom. De voorlichtingsdag is voor het eerst in Brabant, in Den Bosch. Wensouders uit het hele land kunnen zich aanmelden.

Tijdens de bijeenkomst zullen wensouders die al kinderen hebben hun ervaringen delen. Verder zullen diverse mogelijke gezinsconstructies besproken worden en er is tijd voor vragen en discussie. Een advocaat zal de juridische kant van de verschillende gezinssamenstellingen belichten.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 15 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten). Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst. Kaarten zijn te koop via deze website van Meer Dan Gewenst.

Tijden
Zaal open om 10.45 uur, start programma om 11.00 uur. Einde programma 15.00 uur, daarna borrel tot 15.30 uur. Er zijn ook kaarten aan de deur verkrijgbaar voor 20 euro.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in basisschool Noorderlicht, Eerste Rompert 9, Den Bosch. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Er zijn drankjes, broodjes, rompers en boeken te koop. Je kunt niet pinnen, dus neem contant geld mee.

Nadere details over aanmelden, aanvangstijden en de inhoud van de diverse onderdelen vind je op de website van Meer Dan Gewenst.

Tags: