Muziektip - ABBA Gold

zaterdag 27 oktober 2018

Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Hanoszaal)- entreeprijs € 29,25

ABBA Gold
The Concert Show

Een grote avond voor retrofans en nostalgica’s
Ja, ze weten ervan, Benny Bjorn, Annifrid en Agnetha. Sterker nog, ze hebben toestemming gegeven dat ABBA Gold met hun originele werk aan de haal gaat en er furore mee maakt in de Europese theaters.

Alle hits van ABBA
In The Concert Show komen nagenoeg alle hits van de Zweedse groep voorbij, maar het is lang niet altijd een natuurgetrouwe weergave ervan. Nieuwe arrangementen en de hedendaagse technische middelen zorgen ervoor dat ze voller en kleurrijker klinken.

Spektakel op het toneel
Universal, de eigenaar van de ABBA-rechten, bracht een DVD van de show uit. Voorwaar geen stelletje amateurs dus, dit ABBA Gold. Dus retrofans, nostalgica’s en iedereen die vindt dat er na ABBA niks meer aan is: dit is uw grote avond. Niet alleen vanwege Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper, Dancing Queen, ook vanwege de schitterende video- en lichtshow.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus.

Tags: ,