Opening Tweede Damespad Overijssel: Vechtdal

zondag 28 oktober 2018

Theater De Stoomfabriek – Koninginneplein 2 te Dalfsen
Opening 11.30 uur – Start wandeling 12.00 uur – Deelname € 5,00

Damespad Vechtdal

Op zondag 28 oktober worden de eerste stappen gezet op het tweede Damespad van Overijssel dat, vanwege de ligging, de naam Damespad Vechtdal heeft gekregen.

Theater De Stoomfabriek is het startpunt waar wij de deelneemsters verwelkomen en de opening van het tweede Damespad Overijssel die officiëel zal plaatsvinden om 11.30 uur. Voor de inschrijving en financiële afhandelingen kan men vanaf 10.30 uur terecht.

Uiteraard is er gelegenheid voor koffie of thee met streeklekkernijtje de Dalfsermop. De dag heeft een feestelijk tintje vanwege de opening. De kosten voor de wandeling bedragen € 5,00 (inclusief koffie of thee met versnapering) en kunnen meteen bij binnenkomst worden voldaan.

Vertrektijd is rond 12.00 uur en naar verwachting komt men rond 16.30 / 17.00 uur weer terug bij het startpunt, waar eventueel nog samen een hapje gegeten kan worden. Onderweg is er gelegenheid voor een sanitaire stop en mogeleijkheid om iets te eten of te drinken. En wel op een hele pittoreske plek.

Zorg zelf voor een lunchpakketje en wat te drinken voor onderweg. Mochten er dames zijn die de hond mee willen nemen; neem verzorgingsspullen mee voor de viervoeter en ook poepzakjes (dit is verplicht in Dalfsen). En let wel: niet in elke horeca gelegenheid mogen honden mee naar binnen.

De route bedraagt zo’n 12 km. en is eventueel ook voor scootmobielgebruiksters te doen.

Meer weten over deze activiteit? Dat kan via de website van Vrouwen in het Vechtdal.

Mocht je willen blijven eten en speciale eetvoorschriften hebben, laat dit dan via Rozegewoondoen@gmail.com aan ons weten. Dit mailadres kun je ook gebruiken voor opgeven of meer informatie.

Tags: ,