Roze Filmtip - The Happy Prince (2018)

zaterdag 6 oktober 2018

Filmtheater Luxor – Houtmarkt 64 te Zutphen
Reserveren via de website van Filmtheater Luxor

Vrijdag 6 oktober; aanvang 18.30 uur

The Happy Prince (Groot Brittanniƫ 2018)
Ooit was de flamboyante Oscar Wilde een van de meest geliefde auteurs van Engeland, maar na op een zijspoor te zijn beland, brengt hij zijn laatste dagen verbannen door. Zijn bourgondische leefstijl heeft zijn lichaam zwak en zwaar achtergelaten, maar hij is nog altijd scherp van geest. In het laatste hoofdstuk van zijn leven wordt hij geteisterd door verlangens en geconfronteerd met de vergankelijkheid van lusten, maar wordt de waarde van echte liefde ook eindelijk ontmaskerd.
(Drama; 105 minuten)

Kaarten reserveren en meer informatie is te vinden via de website van Filmtheater Luxor.

Tags: