Theatercollege - Gerard Spong

zaterdag 13 oktober 2018

Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Rabobankzaal)- entreeprijs € 26,25

Gerard Spong
Theatercollege

Kijkje in de wereld van het strafrecht
Niemand minder dan Mr. Gerard Spong komt naar Orpheus om over zijn carrière als vooraanstaand strafrechtadvocaat te spreken. Hij zit veertig jaar in het vak, is zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat, treedt regelmatig op in de media en maakt nu een avond vrij. Voor jou!

Gerard Spong niet kennen is knapper dan omgekeerd
Zo was hij onder meer te gast in NOVA College Tour en was hij één van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie Kijken in de ziel. Ook wordt hij geregeld gevraagd om zijn visie op actuele gebeurtenissen te geven bij Pauw en De Wereld Draait Door. En wist je dat hij ook meerdere misdaadromans schreef?

Theatercollege Gerard Spong
Spong biedt ons een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. Zijn taakopvatting, dilemma’s en bewijsperikelen komen aan bod, aan de hand van een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus.